#ZnanjeDaNeBaguje – S2EP9: Dragi nastavniče, da li si preduzetnik u svom poslu?

Nastavnički poziv je jedan od najodgovornijih, jer nastavnik ima težak i značajan zadatak, da prenosi znanje i time direktno utiče na formiranje, razvoj i budućnost svojih učenika. Danas, njihov cilj je da stvore uspešne građane sveta, koji će biti potpuno spremni da prihvate znanja i veštine 21. veka, kako nam je i prenela Ivona Jovanović iz Udruženja Živojin Mišić!

Kako bismo proslavili ovogodišnje laureate, među kojima je i naš Milan Petrović, ovonedeljnu epizodu emisije #ZnanjeDaNeBaguje posvetili smo upravo edukatorima koji se trude da uvek budu korak napred i predstavljaju prave preduzetnike u svom poslu!

Šta učenici mogu videti u njihovim učionicama, na koji način su oni uveli inovaciju u proces učenja i šta oni misle da je potrebno našem obrazovanju sada u vreme pandemije kako bi se inovativnost nastavila, samo su neka od pitanja koja smo im postavili. Ukoliko želite bolje da ih upoznate i postavite im neko svoje pitanje, povežite se sa njima putem Facebook-a!

Na koji način vi svoje učenike učite ne za školu, već za život? Koje su to priče koje se prenose iz vaše učionice, kao anegdote po kojima vas učenici pamte, a budući đaci prepoznaju?

U narednoj epizodi nastavljamo razgovor o inovativnom obrazovanju, ali ovog puta u malo drugačijem formatu, te obavezno lajkujte Facebook stranicu https://www.facebook.com/naucime kako bi vam stiglo obaveštenje o sledećoj epizodi! Takođe, ne propustite priliku da se prijavite za naše nastavničko veće inovativnih nastavnika slanjem mejla na znanjedanebaguje@gmail.com koje se održava četvrtkom od 22h, nakon epizode!