Priručnik za podučavanje i učenje u 21. veku

Poštovani,

Organizacija „Nauči me“ koja se aktivno bavi inovacijama u obrazovanju želi da podrži napore Vaše škole u tome da zajedno pružimo najbolje moguće iskustvo učenja u 21. veku. Zbog toga Vas molimo da sa učiteljima, nastavnicima i stručnim službama škole podelite ovaj link putem koga mogu besplatno preuzeti knjigu „Priručnik za podučavanje i učenje u 21. veku“.

Priručnik za podučavanje i učenje u 21. veku

Pisanje ovog priručnika podržala je ambasada SAD u Srbiji, a napisala ga je grupa autora koje je kao multidisciplinarni tim okupila naša organizacija. Osim medijske pismenosti i novih pedagogija, u priručniku ćete naći i praktične savete koji dolaze iz sfere neformalnog obrazovanja, kao i niz primera iz naše zemlje i iz celog sveta. Vođa autora je Milan Petrović, nezavisni ekspert u inovativnom obrazovanju i programski direktor organizacije „Nauči me“, inače Vaš kolega, nastavnik srpskog jezika i trener medijske pismenosti.

Hvala Vam što nesebično radite na plemenitoj misiji obrazovanja u ovim teškim uslovima i znajte da ćete u organizaciji „Nauči me“ uvek imati saveznika u borbi za kvalitetno obrazovanje svakog deteta u Srbiji.

Prijateljski pozdrav,
Tim organizacije „Nauči me“