Photo Scavenger Hunt Event

Povodom osnivanja Foto Kluba, 21. septembra UNBOX Hab organizovao je događaj Photo Scavenger Hunt Event na kome je okupio sve zainteresovane fotografe, ali i one koji to tek žele da budu. Kroz 3 sata druženja sa ekipom, učesnici događaja fotkali su po gradu izvučene pojmove, a nakon toga u Habu sređivali zabeležene fotografije.

U prvom delu događaja, učesnici su se okupili pored Plavog panja gde su dobili agendu i više uputstva o učešću na samom događaju. Podelili su se u tri tima i dobili pojmove koje su kasnije fotkali po gradu. Svaki tim je pored redovnih aktivnosti trebalo da napravi grupnu fotografiju tokom samog fotkanja na nekoj lokaciji u gradu po izboru. Ograničenja za kretanje bila su: Tvrđava (na serveru), Narodno pozorište (na istoku), Kazandžijsko sokače (na jugu), Trg Kralja Aleksandra (na zapadu).

Ovo su naši timovi:

U drugom delu događaja, nakon fotografisanja, svaki tim je imao zadatak da od fotografija koje su napravili izabere najbolju i obradi je. Učesnici su se vratili u UNBOX Hab da rade na sređivanju fotografija na računarima, a neki od njih su čak imali priliku da nauče nove stvari o obradi fotografije po prvi put. Nakon što su svi završili, svi učesnici su međusobno komentarisali gotove fotke i divili se svojim kreakcijama.

Uz sve to, svi su se dobro družili i zabavljali jedni sa drugima u prijatnoj radnoj atmosferi. Foto Klub UNBOX Haba otvoren je za sve članove koji su voljni da se priključe, a sastanci se dešavaju 2 puta u toku meseca i najavljeni su na stranici kluba.

Obrađene fotke učesnika događaja