Izložba druge škole fotografije Davorina Dinića

Izložba fotografija učesnika druge Škole fotografije Davorina Dinića, koju organizuju UNBOX Hab inovativnih edukacija sa Labeerint-om, otvorena je u utorak, 26. novembra i sve fotografije su izložene u Teatar sobi u Labeerint-u u Nišu. Izložba je prodajnog karaktera i sav prikupljeni novac otići će humanitarki Marini Adamović koja će novac proslediti najpotrebnijima.

Fotografije su napravljene u proteklih šest nedelja, gde je 14 polaznika kursa vredno radilo na razvijanju svojih veština zajedno sa Davorinom Dinićem, predavačem na kursu, fotografom i glumcem. Izložene fotografije su napravljene tokom trajanja kursa, a polaznici su samostalno obradili po dve svoje najbolje fotografije i spremili ih za izložbu.

Svako ko ima telefon može da zabeleži fotografiju, ali da bismo postali fotograf postoje neke stvari koje treba da naučimo. U fotografiji postoje pravila koja treba da poštujemo. Međutim, možemo i da ih kršimo, ali da bismo ih kršili treba i da ih poznajemo, kaže Davorin Dinić, predavač oba ciklusa Škole fotografije.

Ovo je druga po redu humanitarna izložba koju organizuje UNBOX Hab, a s obzirom da postoji veliko interesovanje, biće realizovan i treći kurs fotografije u narednom periodu, za koji se već sada možete prijaviti ovde i ostvariti 15% popusta.

Fotografije sa otvaranja izložbe možete pronaći ovde.