Edukativna predstava „Čuvari zmajevog blaga” – proslavite sa nama dečju nedelju!

Sa zadovoljstvom pozivamo naše male drugare da zajedno sa svojim roditeljima ili učiteljima proslave dečju nedelju na interaktivnoj predstavi „Čuvari zmajevog blaga”, koja se organizuje u saradnji organizacije „Nauči me” i Erste banke, a u okviru programa za razvijanje finansijske pismenosti Erste znali.

KAKVA JE PREDSTAVA?

Predstava odgovara uzrastu od 6 do 10 godina, a motivi iz predstave preuzeti su iz istoimene mobilne igrice koju je Erste Banka prošle godine razvila u saradnji sa organizacijom „Nauči me” u želji da najmlađi kroz igru nauče važne stvari o novcu: o trudu koji je potrebno da bi neku stvar mogli sebi da kupimo, o štednji, o tome koliko nešto vredi, kao i da učenje, znanje i promišljanje igraju veliku ulogu u tome koliko ćemo biti uspešni. Zmaj deci velikodušno deli svoje blago, ali da bi ga sačuvala treba da znaju odgovore na brojna pitanja – na ovaj način, kroz interakciju i zabavu, deca prave svoje prve korake ka finansijskom opismenjavanju i stvaraju odličnu osnovu za upravljanje novcem.

Organizacija „Nauči me” već sedam godina prati obrazovne politike i bavi se inovacijama u obrazovanju. Ovim projektom, zajedno sa partnerima iz Erste banke, pokazuju da igrica i predstava „Čuvari Zmajevog blaga“ predstavljaju savremene edukativne alate, koji konstruktivno okupiraju pažnju dece i pomažu roditeljima da im pojasne koliko truda i vremena treba da ulože da bi mogli da im priušte vredne stvari, zašto je važno da od malih nogu učimo da štedimo i koliko je znanje važno za uspeh, a sve u cilju razvijanja finansijske pismenosti kod dece.

KADA JE PREDSTAVA?

Predstava će se održati u Čairskom parku ispred Dečjeg kulturnog centra, 5. oktobra, u 18 časova. Prijava za predstavu je obavezna, a svoje besplatne ulaznice možete rezervisati na linku: https://crm.nauci.me/cuvari-zmajevog-blaga.

Napomena: U slučaju kiše, predstava će se odigrati u Dečjem kulturnom centru.

VIDIMO SE NA PREDSTAVI! 👋