PRIJAVI SE – Besplatna radionica programiranja SA ROBOTOM!

Programiranje je posao budućnosti i u svetu počinje da se uči veoma rano. Organizacija Nauči me napravila je inovativan program rada kroz projekat #CodeRobotić! On se sastoji se od niza radionica na kojima osnovci od V do VIII razreda uče programiranje i algoritamski način razmišljanja korišćenjem robota. Radionice su besplatne, dešavaju se jednom nedeljno u prostoru „Deli“ u Davidovoj ulici i obezbeđena je sva neophodna oprema za rad sa decom. Predznanje iz programiranja nije potrebno.

>>> Za prijavu je potrebno da popuniš jedan kratak fomular koji možeš pronaći OVDE.

Radionice počinju tokom februara, a detaljnije informacije poslaćemo na mejl onima koji budu izabrani. Nažalost, ovog puta imamo mesta za samo 20 učenika, tako da je važno da u svojoj prijavi pokažete koliko ste motivisani, kao i da se obavežete da ćete učestovovati do kraja projekta.

Kako bi ove radionice bile sprovedene najprofesionalnije, kompanija Future Forward DOO obezbedila je dva najmodernija robota, a niški Rotari klubovi udružili su se i podržali realizaciju ovog projekta, tako da radimo u modernom i opremljenom prostoru sa najmodernijom tehnologijom. GO Medijana pokloniće najboljim učesnicima tablet, a najbolje radove prezentovaćemo na festivalu Nauk nije bauk. Imamo još iznenađenja, zato požuri i prijavi se!

Listu izabranih učenika objavićemo i na zvaničnoj Fejsbuk stranici naše organizacije „Nauči me“.